RESITRIX SK P Partial Bond 1,0 x 10,00 m

Direct leverbaar
Je betaalt per m²
Staffelkorting
Goede klantenservice Mensen met kennis uit het vak
Snelle afhandeling Altijd eigen voorraad
Bezorging in NL & BE Eigen bezorgdienst
Pros and Cons
  • Lange levensduur (50+ jaar)
  • Partiële verkleving
  • Duurzaam en EPD-gecertificeerd
  • 100% waterdichte naadverbinding
  • Minder geschikt voor details
Specificaties
Verkoophoeveelheid10
Eenheid
MerkResitrix
SoortToplaag dakbedekking
MateriaalResitrix EPDM SK-P Partial Bond
KleurZwart
Levensduur>40 jaar
Afmetingen1,00 x 10,00 m
VerwerkingPlakken
ToepassingPlat dak
DakbedekkingResitrix SK-P Partial Bond
Productomschrijving

Resitrix SK-P Partial Bond - Hét All-in-One Product voor Professionele Dakrenovatie

Waarom Resitrix SK-P Partial Bond het juweel van dakbanen is.


Ben je een vakman die streeft naar perfectie in je werk? Dan is de Resitrix SK Partial Bond dé dakbaan voor jou. Wij geloven dat deze dakbaan de meest aantrekkelijke en efficiënte uit de Resitrix reeks is. De combinatie van het gemak van verkleving met het ontwerp voor partieel plakken maakt de SK-P de ideale dakbaan voor elk dakvlak dat je wilt verlijmen. Als je kiest voor de Resitrix SK-P, kies je voor een moeiteloze ervaring en een sublieme afwerking.

 

De perfecte dakbaan voor de perfecte renovatie

Het is het subtiele detail van partieel plakken van de Resitrix SK-P dat het de go-to keuze maakt voor dakrenovaties. De combinatie van een EPDM toplaag met een hoogpolymeer SBS onderlaag geeft dit product zijn unieke eigenschappen. Met de partiële hechting op de ondergrond krijg je een perfecte verdeling van de dampdruk. Dus of je nu kiest voor een gedeeltelijke of een volledige dakrenovatie, de Resitrix SK-P garandeert de kwaliteit die jij en jouw klanten verwachten.

 

Ongeëvenaarde prestaties en een indrukwekkende levensduur

Wat onderscheidt een goede dakbaan van een uitstekende? De levensduur. En dat is precies wat de Resitrix SK-P biedt - een gecertificeerde levensduur van meer dan 50 jaar. Dit is geen dakbaan die je na een paar jaar vervangt. Dit is een investering die tientallen jaren meegaat, een vertrouwen dat jij aan jouw klanten kunt geven.

 

Veilig, eenvoudig en duurzaam

Met de Resitrix SK-P krijg je een dakbaan die gemakkelijk te installeren is, en ook nog eens 100% waterdicht. De volledig zelfklevende naadverbinding maakt een eenvoudige visuele controle mogelijk, zodat je met één blik kunt zien of het werk goed is gedaan. Bovendien is deze dakbaan wortelwerend en EPD-gecertificeerd duurzaam, wat een extra laag zekerheid biedt in de prestaties op lange termijn.

 

Verminder de risico's, verhoog de beloningen

In de wereld van dakdekkers wordt veiligheid op de werkplek zwaar gewogen. Dat begrijpen wij. Daarom zijn onze Resitrix SK-P dakbanen ontworpen om zonder open vuur te worden aangebracht. Zo verminder je niet alleen het risico op brand op het dak, maar ook de kosten van verzekeringspremies. Daarnaast zijn de Resitrix producten getest en gecertificeerd voor alle noodzakelijke brandproeven, waaronder vliegvuurbestendigheid.

 

Ontworpen voor flexibiliteit en efficiëntie

RESITRIX® SK P is ontworpen voor de vakman die de hoogste normen stelt. Dankzij de veelzijdige EPDM dakoplossingen biedt deze dakbaan een ongeëvenaarde combinatie van kwaliteit, gebruiksgemak en zekerheid. De gehele onderkant van de dakbaan kan worden gelast, waardoor je een optimale flexibiliteit hebt tijdens de installatie. En dat alles zonder het gebruik van open vuur - een extra veiligheidsmaatregel die brand op de bouwplaats helpt voorkomen.

 

Eenvoudig te plaatsen, 100% waterdichte lasnaad

De hoogpolymeer SBS onderlaag maakt RESITRIX® niet alleen compatibel met bijna alle ondergronden, maar maakt de installatie ook eenvoudig en zeer veilig. De banen kunnen snel en eenvoudig aan elkaar worden gelast met hete lucht. Hierdoor zijn er geen afdekstrips nodig voor dwarsvoegen, wat tijd bespaart en de efficiëntie van jouw project verhoogt. De waterdichte lasnaad garandeert een 100% waterdichte afdichting, waardoor je erop kunt vertrouwen dat jouw werk bestand is tegen alle weersomstandigheden.

 

Complementeer je werk met de Resitrix SK-W

Hoewel de Resitrix SK-P de ideale keuze is voor het dakvlak, zijn er bepaalde situaties waarin een andere dakbaan beter geschikt is. En dat is waar de Resitrix SK-W komt kijken. In tegenstelling tot de SK-P, kleeft de SK-W volledig. Dit maakt het de perfecte partner voor randen en details. Het combineren van de Resitrix SK-P met de SK-W zorgt ervoor dat je een onberispelijke en complete oplossing biedt voor elk dak. Van dakvlakken tot randen en details - met de combinatie van de SK-P en SK-W krijg je een ongeëvenaarde dakbedekking.

 

Deze combinatie van de SK-P en SK-W dakbanen stelt je in staat om de beste resultaten te leveren voor je klanten. Met Resitrix heb je de flexibiliteit om elk project aan te pakken en de zekerheid dat je werk zal blijven presteren, jaar na jaar.

 

Conclusie: De Resitrix SK-P is de dakbaan waar jij op kunt rekenen

Als je zoekt naar een dakbaan die kwaliteit, duurzaamheid, en gemak combineert, is de Resitrix SK-P de beste keuze. Als professionele dakdekker verdien je producten die jouw vakmanschap ondersteunen en de tevredenheid van jouw klanten garanderen. Met de Resitrix SK-P kies je niet alleen voor een hoogwaardige dakbaan, maar ook voor een zorgeloze installatie en een resultaat dat jarenlang standhoudt. Kies voor de Resitrix SK-P - de dakbaan die de professionaliteit en uitmuntendheid biedt die jij en jouw klanten verdienen.

 

De verpakking op de afbeelding kan afwijken van het werkelijke product.

Downloads

Gerelateerde producten

Resitrix SK-W Full Bond Stroken
Resitrix SK-W Full Bond Stroken
Direct leverbaar
vanaf € 75,65 € 62,52 Regular Price € 108,08
Afbeelding van FG 35 Hechtprimer voor gebruik in combinatie met zelfklevende RESITRIX® dakbanen en ALUTRIX® dampremmende banen op diverse ondergronden.
FG 35 hechtprimer t.b.v. Resitrix
Direct leverbaar
vanaf € 26,11 € 21,58 Regular Price € 30,08
Een foto van een crème kleurig drukvat van 14,4 kg met de tekst ' FG 35 hechtprimer' op het etiket. Het drukvat van 14,4 kg van spuitbare FG 35 hechtprimer is een handige en efficiënte manier om de primer aan te brengen op diverse ondergronden voor een be
Resitrix FG 35 hechtprimer spuitprimer
Direct leverbaar
vanaf € 35,63 € 29,45 Regular Price € 41,06
Leister Fohn Triac ST 230V HL
Leister Fohn Triac ST 230V HL
Direct leverbaar
€ 770,12 € 636,46 Special Price € 477,95 € 395,00
WhatsApp us now!